Geodomein online

Talent Dynamics Nederlands

Wereldwijd brachten al meer dan 700.000 mensen hun talent in kaart via Talent Dynamics. Uitsluitend via Geodomein is deze test nu beschikbaar in de Nederlandse taal!

Please fill all required field

Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Je producten

Producten
Aantal
Prijs
Talent Dynamics Nederlands x1
-
+
 97,00

Besteloverzicht

Product
Totaal
1
Placeholder
Talent Dynamics Nederlands × 1
 97,00
Subtotaal  97,00
21% NL BTW  20,37
Totaal  117,37

Betaalgegevens

Alle betaalprocessen gaan via een beveiligde verbinding.

  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Wat zeggen onze klanten

Wauw, wat een krachtige systeem is Talent Dynamics! Vanuit mijn HR achtergrond heb ik ervaring opgedaan met vele tests op het gebied van persoonlijkheid, competenties en drijfveren. Maar geen enkele test heeft de gelaagdheid van Talent Dynamics. De test brengt jou en je rol in je team op een verrassende, zeer verhelderende en eenvoudige manier in kaart. Vooral met de toelichting van de gids van Geodomein erbij voelt het als een puzzel die in een klap in elkaar valt. Maar Talent Dynamics gaat nog veel verder dat! Niet alleen inzicht, maar ook een structuur die je helpt bij het bereiken van je doelen. Gebruik makend van flow, vertrouwen en de dynamiek van de seizoenen begeleidt Geodomein jou en je team in de ontdekkingsreis om super succesvol te worden! Bedankt, Roosmarijn!

NATHALIE ZIGTERMAN